epubcatalog logo

חיפוש  -  הנקראים ביותר  -  הנמכרים ביותר  -  פרסום בקטלוג

גילויים על רפואה ותזונה

גילויים על רפואה ותזונה

ד\"ר ראסל בליילוק (.M.D)

הוצאת פוקוס

ת. כניסה לקטלוג: 11-02-2016

ת. עדכון אחרון: 27-12-2015

להשיג בחנויות הבאות:

ז'אנר: פנאי

ד"ר ראסל בליילוק, רופא נוירוכירורג, חקר לעומק את הנזק הבריאותי שנגרם לגופנו, ובמיוחד למוחנו, מהכימיקלים הזרים שאנו נחשפים אליהם – דרך המזון והסביבה.הספר מסייע לנו להכיר מקרוב את נזקיהם של הכספית המצויה בסתימות שבפינו,הפלואוריד שמשרד הבריאות מתעקש להוסיף למי השתייה, תוספי המזון המלאכותיים הידועים כחומרי שימור, ייצוב, תחלוב, עיבוי, צבע וטעם, המתכות הכבדות שהן חלק מחפצים יומיומיים תמימים, חומרי ההדברה שנמצאים במזון הצמחי ועוד כימיקלים רעילים נוספים.הספר חושף בפנינו את העובדות המדעיות האחרונות על התפקיד החיוני שממלאת תזונה נכונה במניעה ובטיפול בנזקים הבריאותיים של הגורמים הסביבתיים הנזכרים לעיל, נזקים שמתבטאים במחלות כרוניות, כמו סוכרת, סרטן ומחלות לב וכן במחלות ניווניות של המוח, כגון דמנציה, אלצהיימר ופרקינסון.הספר מציג בפנינו ממצאים מדעיים עדכניים על מניעת מחלות ועל יכולות הריפוי של ויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון, פיטוכימיקלים (כימיקלים המצויים בצומח) ושמנים חיוניים. ספר זה מגלה לנו:· כיצד תזונה נכונה בגיל צעיר מונעת תחלואה בגיל מבוגר· מדוע תזונה צריכה להיות ברירת המחדל של כל טיפול רפואי· אילו כימיקלים במזון ובסביבה מסכנים את חיינו· מה ביכולתנו לעשות מול השכיחות הגוברת של המחלות הכרוניות· כיצד להגן על מוחנו מפני הזדקנות· כיצד גופנו יכול לרפא את עצמו ואף לתקן את הנזק שנגרם לדנ"א· כיצד לשמור על מערכת העיכול ומדוע היא גורם מפתח לבריאות תקינה· מדוע חשוב לצרוך תוספי תזונה ואילו תוספים נדרשים במצבי חולי· מדוע אשפוז בבית חולים הוא מסוכן ומה ניתן לעשות לפני ניתוח "הספר הזה בהחלט מומלץ לקריאה – בייחוד לרופאים – וגם לאותם 65% מהציבור הישראלי, שעל-פי הסטטיסטיקה טרם פנו לשיטות ריפוי טבעיות."- מתוך ההקדמה של ד"ר גדעון רון, מומחה לרפואה סינית על מחבר הספרד"ר ראסל בליילוק (.D .M), רופא נוירוכירורג, סופר, מרצה ומחנך אמריקאי ידוע, שעזב לאחרונה את חדר הניתוח וממשיך את פעילותו הרפואית בקליניקה פרטית כמומחה לטיפולים הוליסטיים ותזונתיים. כנוירוכירורג, חקר ד"ר בליילוק את השפעתם ההרסנית של תוספי המזון המתועש על המחלות הניווניות של המוח וסיכם את ממצאיו בספרו Excitotoxins: The Taste That Kills . ד"ר בליילוק כתב ספרי לימוד רפואיים והוא חבר בצוות העורכים של כתבי עת רפואיים. הוא פרש מכהונתו כפרופסור לנוירוכירורגיה ומכהן כיום כפרופסור במחלקה לביולוגיה באוניברסיטת בלהבן שבמיסיסיפי.