epubcatalog logo

חיפוש  -  הנקראים ביותר  -  הנמכרים ביותר  -  פרסום בקטלוג

מזון - מה כבר נשאר לנו לאכול?

מזון - מה כבר נשאר לנו לאכול?

ד"ר מארק היימן

פוקוס

ת. כניסה לקטלוג: 01-05-2020

ת. עדכון אחרון: 23-03-2020

להשיג בחנויות הבאות:

ספר המזון הפופולארי לכל גישות התזונהד"ר היימן סוקר את מחקרי התזונה הסותרים ומביא לנו את השורה התחתונה. הספר מפרט פרק אחר פרק את כל מה שיש היום למדע המודרני לומר על בשר, עוף, ביצים, חלב ומוצריו, דגים, מאכלי ים, ירקות, פירות, שמנים, שומנים, קטניות, דגנים, אגוזים, זרעים, סוכר, ממתיקים מלאכותיים ומשקאות.

אפילו שוחרי הבריאות שבינינו מתקשים לדעת איזה מזון הוא באמת בריא ואיזה לא. אבל אנחנו לא אשמים בכך, מפני שבכל מה שקשור למזון, אנו נחשפים כל העת למבול של מידע מתחלף וסותר שלא מאפשר לנו לדעת מה נכון ומה לא. שנים ארוכות של המלצות תזונתיות כוזבות ומוטות מצד משרדי הבריאות, שדולות של תעשיות המזון ומדענים משתפי פעולה, העמיקו עוד יותר את המבוכה והשאירו אותנו, צרכני המזון, המומים וחרדים בבואנו למלא את עגלות המזון במרכולים.
אז מעכשיו, לא עוד. מעתה נוכל לקבל תשובות מוסמכות לכל מה שרצינו לשאול על תזונה. ד"ר היימן סוקר ביסודיות את כל סוגי המזונות ומנתח, בסגנונו הייחודי והקולח, את האמירות והמיתוסים ששמענו עד היום על תזונה. הוא שב ומוכיח, בהסתמך על מחקר מדעי וניסיונו הקליני העשיר, שבחירה נכונה במזון מונעת מחלות ויכולה אפילו לרפאן.